Over Mij

Detaillistisch, ondernemend, positief en nieuwsgierig zijn eigenschappen die mij als persoon kenmerken.

Foto van Peter Knijff
Peter Knijff
Software developer

Maart 2017 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Mediatechnologie (MT/CMGT). Nu ik terug ben na 2 maanden reizen kijk ik met veel enthousiasme uit naar een functie op het gebied van backend software development.

Met creativiteit en kennis draag ik graag bij aan het ontwikkelen van geweldige digitale media. Ik ambieer naast technische verantwoordelijkheden, projectsturing en klantcontact.

Hoewel ik breed opgeleid ben, ligt mijn expertise op het backend gebied. Ik heb ervaring met OOP PHP en het Symfony framework. Ik vind het belangrijk bij te blijven met de nieuwste technieken, zo ontdek ik momenteel de mogelijkheden met Javascript op frontend gebied.

Werkervaring

Een veelzijdige werkervaring zorgt ervoor dat ik van alle markten thuis ben.
SCRUM meetings? Presentatie geven? Klant bellen? Gave digitale media maken? Geen probleem!

 • Afgestudeerd! @
  Hogeschool Rotterdam

  Afgestudeerd! @ Hogeschool Rotterdam

  03-2017

  Hoera! Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam! Na 2 maanden gereisd te hebben kijk ik uit naar de start van mijn loopbaan.

 • Afstudeerproject @
  David Lloyd Clubs

  Afstudeerproject @ David Lloyd Clubs

  08-2016 - 02-2017

  In dit afstudeerproject heb ik onderzocht hoe technologie sporters kan ondersteunen bij het behalen van doelstellingen in de sportschool.


  Bekijk project
 • Software developer @
  Notive B.V.

  Software developer @ Notive B.V.

  08-2014 - 03-2015

  Stageperiode met als persoonlijk doel zo breed mogelijk te oriƫnteren, als vervolg hierop werkzaam geweest als software developer volgens de SCRUM-methode.

 • Mede-eigenaar @
  Uniq Group

  Mede-eigenaar @ Uniq Group

  Sinds 01-2012

  Jaarlijks de verzorging van circa 50 (inter)- nationale evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en beursvloeren. Voor mijn bedrijf heb ik een voorraadbeheersysteem ontwikkeld.

Zin in een goed gesprek en een kop koffie?

Neem contact op met Peter